Emelő-toló erkélyajtók

A profil belsejében igazi professzionális technológiai megoldás rejtőzik: a mérnökök a legoptimálisabb módon használták ki a levegő hőszigetelési képességét, így az 5 ill. 7  kamrás rendszerek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Az emelő-toló rendszereivel nem kell kompromisszumokat kötnöd a nagy felületek nyithatóságának érdekében!

Az emelő-toló rendszerekre hatalmas igény mutatkozik, amely annak köszönhető, hogy  minél nagyobb üvegfelületeken szeretnénk beengedni a fényt otthonunkba úgy, hogy a nagy méretű nyíló szerkezetek közben ne igényeljenek nagy tereket azok működtetésekor.

 

Toló-bukó erkélyajtók

Toló-bukó erkélyajtó rendszereinket azoknak ajánljuk, akik helytakarékos megoldást kívánnak elérni, illetve kényelmes működtetésű és exkluzív nyílászárókon keresztül kívánnak otthonukban közlekedni.

A toló rendszereket általában nagy szélességi méretek esetén alkalmazzuk, illetve ha a belső tér nem kínál elegendő helyet a nyíló szárnyak működtetéséhez.

ár-érték aránya miatt legközkedveltebb toló-rendszer a toló-bukó működtetés. Az ajtó egy fix elemből, valamint egy buktatható-tolható szárnyból áll. Zárt állapotban a szárny a fix üvegfal síkjában helyezkedik el. A nyíló szárny a kilincs elfordításával kiemelkedik a síkból és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható. A mozgó szárny ezen kívül bukó funkcióval is rendelkezik, ami ideális funkció szellőztetéshez.

tolo_buko2

Gyártható kétszárnyú kivitel is ezzel a működéssel, ilyenkor középen kap helyet a két nyíló szárny, míg két oldalt fix elemek helyezkednek el, ezekre tolódnak rá a szárnyak nyitott állapotban.

Nagy méretű szárnyak esetén a könnyebb kezelés érdekében kényszerműködtetésű vasalattal is rendelhető, így a kilincs elfordításával az ajtó könnyedén nyílik és záródik a rásegítésnek köszönhetően.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk