Külső tokos alumínium lamellás redőny

Az elsődleges jellemzője, hogy alkatrészei korrózióálló alumíniumból készülnek. Megjelenése esztétikus, kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkezik. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt a külső behatolás ellen. A redőnylamellák kettősfalu alumínium lécből készülnek, amelyek poliuretán környezetbarát habbal vannak kitöltve, mely biztosítja a redőny kiváló zaj- és hangszigetelő tulajdonságait.  Opcionálisan feltolásgátló szerkezettel kézi és motoros működtetés esetén is ellátható. A redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető (kombinált redőny). 

 

 

Felsőtokos alumínium lamellás redőny

Elsősorban a régi családi házak nyílászáróinak cseréjénél alkalmazzuk. A gerébtokos ablak felett elhelyezett kapcsolt redőnydoboz a nyílászáró bontásakor kikerül. Az új nyílászáró beépítése után az ablak nyílása felett tátongó lyuk egyrészt nem esztétikus, másrészt hatalmas hőhidat is jelent. Ennek kiküszöbölésére találták ki a belsőtokos redőnyök új generációját, ami amellett hogy esztétikus, teljesen hőszigetelt redőnydobozzal is készül. A felsőtokos redőnyök mindig az új ablakra szerelve kerülnek beépítésre. A redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető (kombinált redőny).

 

 

Vakolható alumínium lamellás redőny

Az alumínium vakolható külső tokos redőnyrendszernél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, így a vakolás után az extrudált szervíz lemezen kívül a tokrendszer már nem látható. Az esetlegesen felmerülő javítási munkák a szervízfedél eltávolításával könnyen elvégezhetők. A vakolható tokrendszer kombinálható integrált szúnyoghálóval egyaránt. 

 

Alumínium lamella színválaszték:

Képtalálat a következőre: „alumínium redőny lamella színválaszték”

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk