Külső tokos redőny

A hagyományos redőny típusok közül az egyik legelterjedtebb a külső tokos műanyag redőny. A redőnytok szerkezete több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez, amely vakolható kivitelben is alkalmazható. A különböző színárnyalattal rendelkező 37 mm-es UV stabil redőnylamellák, fedettek, amely zárt állapotban biztosítják a teljes fényzárást. A redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető (kombinált redőny). Esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. 

 

 

 

Felsőtokos redőny

Elsősorban a régi családi házak nyílászáróinak cseréjénél alkalmazzuk. A gerébtokos ablak felett elhelyezett kapcsolt redőnydoboz a nyílászáró bontásakor kikerül. Az új nyílászáró beépítése után az ablak nyílása felett tátongó lyuk egyrészt nem esztétikus, másrészt hatalmas hőhidat is jelent. Ennek kiküszöbölésére találták ki a belsőtokos redőnyök új generációját, ami amellett hogy esztétikus, teljesen hőszigetelt redőnydobozzal is készül. A felsőtokos redőnyök mindig az új ablakra szerelve kerülnek beépítésre. A redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető (kombinált redőny).

 Műanyag lamella színválaszték:

Képtalálat a következőre: „műanyag lamella színminta”

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk